De cloudoplossing & verkooptool
voor metaalverwerkende bedrijven

Ervaar het gemak dat Rhodium24 jou en je klanten biedt.

Meld je aan en probeer het gratis uit.

Rhodium24 in een notendop

Rhodium24, ontwikkeld door Metal Heaven uit Tilburg, biedt 24/7 slimme metaalcalculaties, directe offertes en CAM-downloads in de cloud. Download de PDF in het Nederlands of Engels of lees verder voor meer informatie.

Dé verkooptool voor metaalverwerkende bedrijven

Gebruikmakend van een klantenportaal, krijgen gebruikers de mogelijkheid om 3D en 2D CAD-tekeningen (STEP en DXF-format) van onderdelen en assemblages via hun browser te uploaden. Rhodium24 neemt de calculatieklus vervolgens nagenoeg uit handen. Door de eenvoud, snelheid en de directe offertes in het klantenportaal, is Rhodium24 dé perfecte verkooptool voor metaalbedrijven.

Direct aan de slag met gestructureerde output

Rhodium24 biedt bedrijven veel tijd- en efficiencywinst. De verwerkte bestanden worden namelijk direct per materiaal- en bewerkingssoort gerangschikt in een aparte CAM-ready ordermap. Geen gedoe en gesleep meer met aparte bestanden, maar een georganiseerde voorbereiding om CAM-systemen snel aan te kunnen sturen. Werkvoorbereiders of engineers kunnen zo hun kennis en tijd efficiënter inzetten.

RAZENDSNELLE CALCULATIES & OFFERTES

Smart Recognition Engine

Materiaalsoorten en bewerkingen worden door de Smart Recognition Engine op een slimme wijze uit de tekeningen geanalyseerd. Met de geïntegreerde viewer heeft de gebruiker bovendien direct zicht op de onderdelen en assemblages in 3D en als uitvouw. Indien van toepassing kunnen verschillende zijden en lengterichtingen worden geselecteerd voor oppervlaktebehandelingen. Hier wordt bij de nesting rekening mee gehouden. Materiaalcatalogi van leveranciers of ERP-software kunnen gekoppeld worden, zodat Rhodium24 altijd met de actuele artikelen en prijzen rekent en een correcte BoM genereert. Alle herkende bewerkingen komen voort uit de eenmalig ingeregelde bedrijfscapaciteiten en leveren een BoL van de opdrachten. Onderdelen die niet in eigen huis vervaardigd worden, worden gepresenteerd als koopdeel die weer elders aangevraagd kunnen worden. Rhodium24 kan uitstekend overweg met plaatmateriaal, buizen, staven en profielen en rekent – al dan niet automatisch – met een grote keuze aan bewerkingen.

FLEXIBEL

Altijd up-to-date specificaties, prijzen en koppelingen

24/7 beschikbaar met je eigen klantenportaal

Directe online afhandeling van klant aanvragen

Ideaal voor High Mix – Low Volume orderpakketten

BESPAAR

Geen tijdrovende traditionele aanvragen meer

Geen investeringen in hard- en software

Geen implementaties, consultancy of systeembeheer

Weet vooraf wat je betaald, geen onvoorziene verrassingen

KWALITEIT

Minimale foutmarge door online uploads tekeningen

De recognition engine laat geen ruimte voor twijfel

Eenvoud in gebruik zorgt voor goede gebruikers ervaring

Gestructureerde CAM ready ordermap

PRODUCTIVITEIT

Razendsnelle verwerking van diversiteit aanvragen

Snellere planning

Direct aan de slag met materialen en bewerkingen

Engineers houden tijd over voor andere belangrijke zaken


Kies voor deze betaalbare oplossing

Zoals je merkt, biedt Rhodium24 een tal aan voordelen. Wil je meer weten over deze calculatiesoftware? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Je bereikt ons door te bellen naar +31 (0) 85 065 3266 of door een e-mail te sturen naar info@metal-heaven.nl.