De calculatie van metaal uitvoeren met ons systeem

Neem contact op
Home » Calculatie systeem metaal

Voor het uitvoeren van een calculatie komt een systeem dat speciaal is ontwikkeld voor bedrijven die werken met metaal zeer van pas. Voor het uitvoeren van de metaalcalculatie maken veel bedrijven daarom gebruik van Rhodium24, een calculatiesysteem voor bedrijven die werken met metaal. Dit is een product van Metal Heaven uit Tilburg. Metaalcalculatie kost namelijk veel kostbare tijd, wat ten koste gaat van het productieproces. Een slim en gebruiksvriendelijk systeem voor de calculatie van metaal is daarom een uitstekende oplossing.

Met of zonder ERP systeem

Onafhankelijkheid van andere marktpartijen

Calculeren en workflows eenvoudig

Waarom zou ik de calculatie laten uitvoeren door dit systeem voor metaal?

Tegenwoordig verwachten klanten vaker snellere doorlooptijden, iets waar een goed werkend calculatiesysteem voor metaal je bij helpt. Rhodium24, dé software voor metaalcalculatie, zorgt ervoor dat het gehele proces van zowel calculeren als offreren sneller en slimmer verloopt dan ooit tevoren. De voordelen van dit systeem voor metaalcalculatie zijn:

  • Je hebt meer tijd voor taken waar je écht gespecialiseerd in bent;
  • Het CAM-calculatiesysteem is zelflerend en wordt steeds slimmer;
  • Het is een zeer gebruiksvriendelijk systeem;
  • Het is een alternatief voor duur maatwerk;
  • Je hoeft je geen zorgen te maken over IT-beheer en beveiliging.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wat dieper induiken op de voordelen van het calculatiesysteem voor metaal

Het calculatiesysteem voor metaal zorgt voor een minimale foutmarge. Materiaalsoorten en -bewerkingen worden namelijk met de Smart Recognition Engine op een slimme wijze uit de tekeningen geanalyseerd. Dit zorgt ervoor dat alle uren die medewerkers normaal besteden aan het uitzoeken, beoordelen en doorrekenen van aanvragen, besteedt kunnen worden aan belangrijke en noodzakelijke werkzaamheden. Doordat de Smart Recognition Engine analyseert welke metaalbewerkingen nodig zijn, weten de werknemers precies hoe de workflow eruit gaat zien. Het systeem voor metaalcalculatie verbetert het algehele proces waardoor je niet alleen tijd bespaart, maar ook kosten.

Maak kennis met de software

Zo zie je, een systeem voor de calculatie van metaal biedt vele voordelen voor jouw bedrijf. Met deze software wordt metaalcalculatie een fluitje van een cent. Het calculatiesysteem is zowel toegankelijk voor grote spelers in de metaalindustrie als kleinere bedrijven die werken met metaal. Wil je meer informatie over alle mogelijkheden die onze software voor metaalcalculatie biedt? Bel dan naar +31 (0) 85 065 3266 of stuur een e-mail naar info@metal-heaven.nl.