Softwarespecialist AESC gaat online verkooptool Rhodium24 vertegenwoordigen

#In de pers  |  23 januari 2020

‘S-HERTOGENBOSCH 20 januari 2020 – AESC, specialist in software voor de maakindustrie, gaat samenwerken met Metal Heaven en biedt klanten daardoor nu ook Rhodium24. De online offertetool met klantportaal voor metaalbedrijven is pas net op de markt, maar blijkt voor AESC dé oplossing om de industrie te ondersteunen met veelzijdige calculatiesoftware. AESC en Metal Heaven laten Rhodium24 zien tijdens TechniShow 2020 in Jaarbeurs Utrecht, in stand C0024 in hal 10.

Timo der Kinderen, eigenaar van AESC, en Ed Klijsen, commercieel manager bij Metal Heaven, zijn verheugd dat AESC Rhodium24 gaat vertegenwoordigen. “Het aanbod van AESC is groot”, vertelt Der Kinderen. “Toch ontbrak het ons nog aan online calculatiesoftware met een webbased portalfunctie, waarmee bedrijven in de maakindustrie efficiënt kunnen calculeren en offreren. En precies dát is wat Rhodium24 ze biedt. Hier is in de markt enorm veel behoefte aan.”

Krachten gebundeld
Met de samenwerking tussen AESC en Metal Heaven profiteren de twee partijen van elkaars expertise. Waar de software engineers van Metal Heaven de functionaliteit van Rhodium24 blijven doorontwikkelen, biedt AESC de ervaring in marketing, verkoop en customer service. “Metal Heaven en AESC kennen de markt goed”, vertelt Der Kinderen. “We zijn als gesprekspartners gelijkwaardig aan elkaar. Dat schakelt wel zo snel – ook
voor de klant.” Ook Klijsen kijkt uit naar de samenwerking. “Het is erg prettig om aan de slag te gaan met de enthousiaste en deskundige mensen van AESC. We kunnen allebei doen waar we goed in zijn en versterken elkaar enorm.”


Rhodium24: een bewuste keuze
Met de kennis van de markt weet ook Der Kinderen van andere soortgelijke oplossingen als Rhodium24. “Toch hebben we heel bewust voor deze tool gekozen. Rhodium24 is het verst, de functionaliteit is nu al heel uitgebreid en geavanceerd. Het systeem wordt dankzij deep learning steeds slimmer. En omdat de software in de cloud draait, hoeven gebruikers zelf niets te installeren.” Bovendien is het prijsmodel laagdrempelig en transparant, zo vult Klijsen aan. “Daardoor kan elk metaalverwerkend bedrijf snel aan de
slag met onze onafhankelijke calculatiesoftware. Dit kan best eens een game-changer worden voor de industrie, zéker met deze samenwerking.”


Te zien op TechniShow 2020
AESC en Metal Heaven laten Rhodium24 zien in hun gezamenlijke stand, tijdens de komende editie van TechniShow. De vakbeurs voor de maakindustrie vindt dit jaar plaats van 17 tot en met 20 maart in Jaarbeurs Utrecht, stand C0024 van AESC en Metal Heaven staat in hal 10.

Over AESC
AESC is in 2007 opgericht vanuit de overtuiging dat veel softwareoplossingen binnen de maakindustrie te ingewikkeld, moeilijk en duur zijn voor het beoogde doel. AESC is gevestigd in ’s-Hertogenbosch en helpt bedrijven met het verbeteren en aanscherpen van de werkwijze, met passende softwareoplossingen tegen relatief kleine investeringen.
Zie ook www.aesc.nl.

Over Metal Heaven B.V.
Start-up Metal Heaven B.V. biedt metaalbedrijven tijdwinst en efficiency met slimme cloudoplossingen. Zo ook met Rhodium24, waarmee bedrijven via een abonnement snel en efficiënt kunnen calculeren en offreren. Rhodium24 biedt optioneel een klantenportaal, werkt ook zonder ERP-systeem en is onbeperkt schaalbaar. 

Dit artikel was te lezen in Metal Magazine en in Metaal Nieuws.