Metal Heaven genomineerd voor New Tech Award 2020....

#Nieuws  |  28 januari 2020

Metal Heaven maakt kans op een TechniShow Innovation Award. Samen met negen andere bedrijven behoren we tot de genomineerden voor de New Tech Award 2020, zo maakte de jury maandag 27 januari bekend. Metal Heaven dankt de nominatie aan de online tool Rhodium24, dat metaalverwerkende bedrijven helpt bij een snel en efficiënt offerte- en calculatieproces.

Tijdens de TechniShow Innovation Awards draait het om meer dan alleen de uitreiking van een prestigieuze prijs. Het event brengt de laatste innovaties bijeen, als leidraad voor de maakindustrie. “Wie genomineerd wordt, heeft de bevestiging dat hij op de juiste koers zit”, vertelt Ed Klijsen, commercieel manager van Metal Heaven. “Alleen al dát gegeven maakt dat we enorm trots zijn op deze nominatie. We zien die als een waardevolle aanmoediging om onze ontwikkeling voor de metaalbranche voort te zetten.”

Rhodium24 op TechniShow

De uitreiking van de TechniShow Innovation Awards – waaronder ook de New Tech Award – gebeurt tijdens de Avond van de Maakindustrie, op 4 maart in Jaarbeurs Utrecht. Begin februari verzorgt Metal Heaven een pitch voor de jury. Uiteraard laat Metal Heaven Rhodium24 ook zien tijdens vakbeurs TechniShow, samen met partner AESC. TechniShow vindt dit jaar plaats van 17 tot en met 20 maart in Jaarbeurs Utrecht, bezoekers vinden stand C0024 van AESC en Metal Heaven in hal 10. 

Technishow

Zie ook artikelen in Metaal Magazine en Metaalnieuws.