Metal Heaven BV demonstreert Rhodium24 op de MetaVak 2019....

#Nieuws  |  3 oktober 2019

Tijdens de MetaVak 2019, van 8 tot 10 oktober in de Evenementenhal in Gorinchem, zal Metal Heaven haar onafhankelijke klantenportaal Rhodium24 uitgebreid demonstreren.

Na het Sheet Metal event van Microcentrum is de MetaVak de eerste plaats waar cloudoplossing Rhodium24 aan het grote publiek wordt getoond. Rhodium24 moet metaalverwerkers stevig gaan verlichten bij de verkoop en werkvoorbereiding. De eerste versie van het pakket laat zien hoe het eenvoudig 2D en 3D tekeningen (STP en DXF) van parts en assemblies kan verwerken. Bewerkingen en materialen van plaatwerk, buis, profiel en staaf worden momenteel onderscheiden en doorgerekend. Het eindresultaat is een nette, opgemaakte offerte en een georganiseerde ordermap die CAM-gerede bestanden bevat. Vooral metaalverwerkers met een High Mix – Low Volume orderpakket zullen veel profijt krijgen van Rhodium24.

Bezoek ons tijdens de MetaVak op stand J137.

Nog geen entreekaarten? Neem even contact met ons op, dan ontvangt u van ons een toegangscode.